این کود مزایای بی شماری دارد، کود کمپوست بعد از کود ازته و دی آمونیوم فسفات یکی از پرمصرف ترین کود ها در جهان می باشد که موارد کاربرد فراوانی دارد. موارد کاربرد کود کمپوست در کشاورزی، باغداری، مزارع، ساخت محوطه های گل و گیاه و ... باعث شده که تقاضا برای این کود به مرور زمان بیشتر و بیشتر شود. نکته ای که در مورد کمپوستها وجود دارد این است که حدود دو هفته طول می کشد که به طور کامل به خورد خاک برود و به همین جهت بهتر است دو هفته قبل از بذرپاشی، اقدام به ترکیب این کود با خاک بکنید. کود کمپوست میتواند در موارد مختلف در باغبانی و کشاورزی به عنوان یک منبع تغذیه طبیعی برای گیاهان مورد استفاده قرار بگیرد. استفاده از کود کمپوست به جای کودهای شیمیایی میتواند به حفظ محیط زیست کمک کند. با استفاده از این نوع کود طبیعی، میتوانید به کاهش آلودگی خاک، آب و هوا و حفظ تنوع زیستی کمک کنید.
کود کمپوست Compositus به معنای مخلوط و ترکیبی از چند ماده است. این کود، با استفاده از پسماند ها و فضولات گیاهی، حیوانی و انسانی و همچنین زباله های تر مانند سبزیجات، پوست میوه ها، پس مانده غذاها و خوراکی های دور ریخته شده و ترکیب این مواد با انواع خاصی از باکتری ها به دو روش هوازی و بی هوازی، کودی غنی و پر از مواد مفید برای رشد گیاهان تولید می شود. کود حاصل از این روش(که یکی از قدیمی ترین روش های تولید کود به حساب می آید) برای مصارف کشاورزی و همچنین پرورش گل و گیاه بسیار مناسب می باشد و با توجه به مواد معدنی فراوانی که داراست، از جمله فسفات و منیزیم، مخلوط این کود با خاک کشاورزی، باعث می شود که خاک، آب بیشتری را در خود ذخیره کند و مواد مغذی در درون خاک به سرعت جذب گیاهان شود. همچنین این کود (که یکی از بهترین انواع کود به شمار می رود)، یک آفت کش طبیعی نیز هست.
• کاهش نیاز به آب (مخصوصا در مصارف کشاورزی)
• کاهش آلودگی های زیست محیطی و کمک به محیط زیست به دلیل استفاده از فضولات در تولید کود کمپوست
• آبرفتی شدن خاک
• این کود یک آفت کش طبیعی
• موارد کاربرد فراوان
• کاهش هزینه کشاورزی
کمپوست از واژه کمپوزیت به معنی تجزیه می باشد. کمپوست انواع مختلفی دارد و مواد مختلفی در تهیه آن مورد استفاده قرار می گیرند.برخی موادی که در تولبد کمپوست مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از: گیاهان، برخی زباله های تجدید پذیر، کرم ها، بقایای درختان، میوه ها و مواد زائد سبزیجات که در واقع می توان گفت که این کود از پسماند ها و مواد آلی موجود در طبیعت بوجود می آید. کمپوست از دو طریق هوازی و بی هوازی تجزیه شده و در نهایت ماده غنی بوجود می آید که در کشاورزی و باغداری از آن استفاده می شود. این ماده غنی کود کمپوست نام دارد. ترکیب این کود در زمین کشاورزی به همراه سولفات پتاسیم توصیه میشود.
طرز تهیه کود کمپوست بسیار ساده است اما نیاز به داشتن مهارت و تجربه می باشد تا از گند بویی و ایجاد علف های هرز و موارد دیگر در آن جلوگیری شود. جهت ساخت کمپوست در منزل با کمک کومه کردن مواد زائد در چاله ای در زمین و یا استفاده از سطل تهیه کمپوست انجام می شود. پاکیزگی با کمپوست یعنی اینکه نیازی به آفت کش نباشد. همچنین از تجمع مواد زائد و زباله های قابل تجدید در محیط زیست نیز جلوگیری می کند. کمپوست آلودگی و مضرات کود های شیمیایی را نداشته و از بازیافت مواد کاملا ارگانیک تهیه می شود. قیمت این کود با توجه به مزایا و مصارفی که دارد، بسیار اقتصادی تر از کود های دیگر می باشد.
قیمت هر کیلو کود ورمی کمپوست در سال ۱۴۰۲ هر کیلو ۴/۰۰۰ تومان می باشد .
قیمت هر کیلو کود کمپوست به عوامل مختلفی مانند نوع کود، کیفیت آن، برند و محل خرید شما بستگی دارد.
به طور کلی، قیمت هر کیلو کود کمپوست بین ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان است.
در اینجا چند نمونه از قیمت های مختلف کود کمپوست آورده شده است:
این کود از انواع کودهای طبیعی و جز بهترین نمونه های کودهای غیر شیمیایی و مفید جهت گیاهان می باشد که با استفاده از مواد آلی تهیه و ترکیب می شود و با توجه به نوع هر گیاه و مقدار مواد تشکیل دهنده آن به شکل استاندارد شده ای تهیه و تولید می گردد. این کود بهترین تقویت کننده خاک است. در واقع این کود دارای میکروارگانیسم هایی می باشد که باعث سالم و متعادل نگه داشتن خاک می گردد. این نوع کود مورد مصرف بسیاری از گیاهان می باشد و مقدار مصرف آن با توجه به مسائلی از جمله نوع خاک، نوع گیاه، سن و جثه گیاه و مسائل دیگر تغییر می کند. افراد می توانند با استفاده از راهنمایی و مشاوره کارشناسان و متخصصان این بخش مقدار و درصد مورد نیاز گیاه به کمپوست را خریداری و مورد استفاده قرار دهند. نوع بسته بندی و طریقه مصرف مهم ترین بخش هایی است که در خرید کود باید دقت نمود و تقریبا جز معیارهای اصلی است که افراد باید در خرید کود کمپوست اصل و با کیفیت در نظر داشته باشند. این کود تولیدی در شرکت ما از بهترین مواد تشکیل شده و هر آن چه گیاهان شما به آن جهت رشد، سلامتی و باردهی احتیاج دارند در آن یافت می گردد.
کود کمپوست، نوعی کود آلی حاصل از بازیافت مواد طبیعی و ارگانیک مانند ضایعات گیاهی، حیوانی و غذایی است که برای تقویت خاک و بهبود رشد گیاهان به کار میرود. این کود به عنوان طلای سیاه در کشاورزی شناخته میشود و به دلیل مزایای اقتصادی و زیست محیطی مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.
تهیه کود کمپوست فرآیندی ساده و کم هزینه است که میتوانید به راحتی در منزل یا باغ خود انجام دهید.
مواد لازم:
ضایعات گیاهی: برگها، چمن، شاخهها و ضایعات میوه و سبزیجات ضایعات حیوانی: فضولات حیوانات اهلی ، آب: آب معمولی مکان مناسب: یک سطل یا جعبه بزرگ
مراحل تهیه:
مواد اولیه را جمع آوری کنید: ضایعات گیاهی و حیوانی را در سطل یا جعبهای که برای این کار در نظر گرفتهاید، جمع آوری کنید. مواد را به طور کامل با آب خیس کنید. مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید. به طور منظم مواد را زیر و رو کنید تا هوا به داخل آن نفوذ کند. فرآیند کمپوست شدن به طور معمول چند ماه طول میکشد. زمانی که این کود به رنگ قهوهای تیره و بافتی شبیه به خاک نرم شده باشد، آماده استفاده است.
نسبت مواد سبز (گیاهی) به قهوهای (حیوانی) باید 2:1 باشد. مواد را به قطعات کوچک خرد کنید تا فرآیند کمپوست شدن سریعتر انجام شود. هوادهی مناسب برای فرآیند کمپوست شدن ضروری است. دمای مناسب برای فرآیند کمپوست شدن بین 40 تا 60 درجه سانتی گراد است. این کود را از باران و رطوبت زیاد محافظت کنید.
طبیعت به یاری باغ شما میآید! کود کمپوست، معجونی از مواد آلی و طبیعی است که از ضایعات گیاهی و حیوانی به دست میآید. این گوهر ارگانیک، با خزانهای از مواد مغذی ضروری، به عنوان بهترین دوست درختان شناخته میشود.
زمان مناسب: بهترین زمان برای استفاده از کود کمپوست برای درختان، اوایل بهار یا اواخر پاییز است.
میزان مصرف: میزان مصرف به سن، نوع و اندازه درخت بستگی دارد. به طور کلی، برای هر سال سن درخت، 2 تا 3 کیلوگرم توصیه میشود.
روش مصرف:
زعفران، نگین نفیس ایران زمین، برای رشد و شکوفایی به خاکی حاصلخیز و غنی نیاز دارد. کود کمپوست، به عنوان طلای سیاه باغبانان، با دارا بودن مواد مغذی ضروری و مزایای فراوان، بهترین یار زعفران در مسیر رشد و ثمر دهی است.
زمان مناسب: بهترین زمان برای استفاده از کود کمپوست برای زعفران، اوایل بهار یا اواخر پاییز است.
میزان مصرف: میزان مصرف این کود به نوع خاک، سن مزرعه زعفران و اقلیم منطقه بستگی دارد. به طور کلی، برای هر هکتار مزرعه زعفران، 10 تا 20 تن کود کمپوست توصیه میشود.
روش مصرف:
میزان مصرف کود کمپوست به نوع خاک، سن گیاه و اندازه گلدان بستگی دارد. به طور کلی، برای هر گلدان با قطر 10 سانتی متر، 1 تا 2 قاشق غذاخوری از این کود توصیه می شود.
روش مصرف:
بهتر است کمپوست پوسیده باشد و به صورت مستقیم به ساقه گیاه تماس ندهید. و بعد از استفاده از این کود، گلدان را آبیاری کنید و از استفاده زیاد از حد خودداری کنید.
با استفاده از این کود به طور صحیح و اصولی می توانید به رشد بهتر و قوی تر گیاهان گلدانی خود کمک کنید و از مزایای فراوان آن بهره مند شوید.
پالایش کود با ارائه بهترین خدمات به مشتریان در خدمت شما کاربران محترم می باشد
کاشان، خیابان رجایی، مجتمع اداری صفویه واحد ۳۱
09130025744
031-55578491
info@palayeshcood.com