انواع کود کشاورزی ارگانیک به دو دسته کلی زیر تقسیم می شوند:
• کود گیاهی
• کود حیوانی
کود ها نقش مهمی با اضافه کردن مواد آلی و مغذی در حاصلخیزی خاک دارند. اثبات شده که کود ارگانیک ایمن ترین و طولانی ترین اثر را بر روی خاک دارد. کود های ارگانیک اثرات مضر و آلوده کننده خاک و گیاهان را در خود نداشته و شامل اجزای کاملا طبیعی هستند و موجب رسیدن به محصولات کشاوری به شیوه ای امن می گردند.
کود آلی ترکیب غنی از نیتروژن می باشد و متشکل از ضایعات حیوانی و علف های فاسد است. این اجزای طبیعی کاملا بی ضرر بوده و مدت زمان زیادی برای تجزیه آن طول می کشد. با این حال با گذشت زمان کود نیز تحت تاثیر قرار گرفته و گاها استفاده از آن ها رو به کاهش است.
از دلایل کاهش استفاده از کود دامی می توان به:
1. عملیات تخصصی بر روی مزارع که افزایش جدایی از محصولات و تولیدات چهارپایان موجب کاهش استفاده از آن شده است.
2. بالا بودن هزینه حمل و نقل
از کود کشاوری و کود کمپوست بعنوان منابع مغذی گیاهان، میوه ها و سبزیجات استفاده می شود. کود کشاورزی برای کشاورزان بسیار ارزشمند بوده و قرن هاست که برای تامین مواد مورد نیاز رشد محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده مناسب از کود کمپوست از نقطه نظر زیست محیطی بسیار ضروری است. از جمله کود دامی که غنی کننده خاک و ساخته شده از مواد آلی است.
کود دامی با حفر کردن زمین و مخلوط آن با خاک موجب افزایش سطح مواد مغذی و خواص خاک شده و همچنین در بازیافت طیف وسیعی از خواص طبیعی خاک موثر است.
از جمله مزایای کود دامی عبارت است از:
• افزایش حاصلخیزی خاک بعنوان منبع طبیعی نیتروژن
• افزایش هوموس و مواد مغذی و کمک به شکستن خاک های سنگین
• موجب جذب کرم ها به خاک شده و عاری از هرگونه علف هرز است. و مهمتر از همه بدون وجود هیچگونه مواد شیمیایی در آن.
شرکت های وارد کننده انواع مختلف کود و سموم کشاورزی وجود دارند که به طور کلی دو نوع کود مایع و جامد را وارد کرده و کود کشاورزی وارداتی را به فروش می رسانند. از آن جمله کود های وارداتی شیمیایی می باشد که از لحاظ عناصر موجود در آن به انواع مختلف تقسیم می شود. انواع عناصر موجود در کود شیمیایی شامل ازت، فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و گوگرد می باشد. انواع کود شیمیایی در کشاورزی عبارتند از:
• کود شیمیایی سفید
• کود شیمیایی سیاه
• کود شیمیایی پتاس
• کود شیمیایی اوره
• کود فسفات آمونیوم
همچنین به کود شیمیایی که تمام عناصر مورد نیاز را در خود داشته باشد کود کامل گفته می شود.
کود کشاورزی در آکواریوم چیست؟ کود مورد نیاز در تانک یا آکواریوم می باشد که یکی از موضوعات دلهره آور در این میان بحث افزودن کود به تانک است. گیاهان آکواریومی نیز مانند دیگر گیاهان نیاز مواد مغذی دارند. این گیاهان نیاز به دی اکسید کربن دارند که بسته به نور مخزن بایستی به آن تزریق شود. انتخاب نوع کود و مقدار آن در این مورد بسیار مهم است. میزان آن بسته به اندازه نور دارد، هر چه نور بیشتر باشد فتوسنتز سریعتر بوده و گیاهان مواد مغذی بیشتری جذب می کنند. مخازن کم نور می توانند غیر از مواد مغذی مانند غذای و ضایعات ماهی می توانند با مصرف خیلی کم کود های مکمل، نیاز های خود را برطرف کنند.
نوعی از کود کشاورزی می باشد که دارای ویژگی های منحصربه فرد و فوق العاده جذاب است. کود نانو موجب افزایش عمل فتوسنتز در گیاهان، گسترش رشد در سطح برگ شده و دارای پایه آلی و ارگانیک است. این کود موجب حفاظت از محیط زیست و افزایش اکسیژن می شود. از جمله آن جمله نانو کود بیولوژیک است که در انواع مختلفی وجود دارد. نانو کود با توجه به عناصر موجود در آن برای گیاهان مختلف متفاوت است.
کود کشاورزی به سه دسته کلی تقسیم می شود.
• کود شیمیایی
• کود ارگانیک یا آلی
• کود بیولوژیک
فروش کود کشاورزی و کود های مکمل با توجه به نرخ های تعیین شده صورت می گیرد همچنین همچنین امکان بازدید و ارائه مشاوره نیز جهت استفاده های خانگی، باغات، مزارع و ... وجود دارد. کود های مخلوط و کامل دیگر با امکان خرید آنلاین وجود دارند.
پالایش کود با ارائه بهترین خدمات به مشتریان در خدمت شما کاربران محترم می باشد
کاشان، خیابان رجایی، مجتمع اداری صفویه واحد ۳۱
09130025744
031-55578491
info@palayeshcood.com